Co vařit v týdnu?

admin

Updated on:

Každý týden přichází otázka: „Co uvařit?“ Stále se opakující otázka, kterou každý z nás občas slyší nebo si klademe. Zde jsou pět rychlých receptů na všední dny, které vám pomohou při vaření v týdnu.

V první řadě, Fazolky na smetaně, je to česká klasika. Tyto fazolky jsou skvělým způsobem, jak do vašeho jídelníčku zařadit více zeleniny. Připravte si nakládané fazole, které se přidají do smetany s cibulí a máslem. Tyto fazolky jsou snadné na přípravu a můžete je připravit i dopředu.

V druhé řadě, Cuketové “bobíky” (od 1 roku), jsou skvělé a chutné jídlo, které se skládá z cukety, brambor a sýra. Tyto bobíky jsou skvělé pro rodiny s malými dětmi, protože jsou rychlé na přípravu a hodí se pro malé kousky. Stačí nakrájet brambory, cuketu a sýr a nechat je péct dozlatova.

Poté, Pečená zelenina. Pečená zelenina je skvělou volbou, pokud se vám nechce vařit. K tomu, abyste připravili pečenou zeleninu, budete potřebovat několik druhů zeleniny, jako je cuketa, paprika, cibule a mrkev. Vařte je v olivovém oleji, dokud nezměknou a nezískají zlatavou barvu.

Dále, Krůtí nudličky v zakysané smetaně. Tyto nudličky jsou lehké a rychlé na přípravu a skvělé pro všední dny. Nejprve si připravte nudle a krůtí maso. Poté smíchejte smetanu s trochou cibule a zakysanou smetanou. Přidejte k nim krůtí maso a nakonec vložte nudle.

A nakonec, Nejjemnější lívance z kefíru. Tyto lívance jsou snadné na přípravu a dokonale jemné. Nechte je odpočinout, než je vložíte do pánve. Poté začněte s přípravou těsta z kefíru, mouky a vejce. Smažte lívance po obou stranách, až dozlatova.

Tyto recepty jsou skvělým způsobem, jak do vašeho týdne zařadit nějakou variabilitu. Nezapomeňte, že když se budete snažit vyhnout pokrmům s přidanými přísadami, můžete si být jisti, že vaříte zdravější jídla. Ať už se rozhodnete vařit cokoli, vždy se ujistěte, že máte dostatečné množství ingrediencí a času na přípravu. Tímto způsobem můžete připravit rychle a snadno dobré jídlo během všedního dne.

Napsat komentář